Januari inruilmaand
Tijdelijk 600 euro voor je oude stoel of bank

Ruil je oude stoel of bank in! Ben je ook zo toe aan een relaxstoel, sta-op stoel of bank die precies past bij je stijl en postuur. Dan is dit het moment. Profiteer deze maand van hoge inruilkortingen. Kom langs in de winkel of maak een persoonlijke afspraak op een tijdstip dat je goed uitkomt. Vul het formulier in of bel 0318 413 858.

Profiteer van geweldige acties!

Goed advies is belangrijk bij het vinden van de juiste stoel of bank. Het team van Zitcomfort neemt graag alle tijd voor je.

Unieke inruilkorting
Deze week 600 euro voor je oude stoel of bank

Unieke inruilkorting

Je oude stoel of bank doneren we aan Oekraïne

Ontvang nu tot €600 terug voor je oude stoel of bank tijdens onze inruilactie. Plan een persoonlijke afspraak in één van onze winkels of kies voor een comfortabele thuisdemonstratie. Bij Zitcomfort draait alles om jou: krijg deskundig advies en vind de perfecte stoel of bank die past bij jouw stijl en comfort. En samen maken we het verschil: jouw ingeruilde meubels doneren we aan mensen in Oekraïne die het hard nodig hebben. Mis deze kans niet en bel ons vandaag nog op 0318 413 858 of maak direct een afspraak op een moment dat het jou goed uitkomt. Tot snel bij Zitcomfort!

Samen vinden we de stoel die perfect bij je past

Rozemarijn

Samen vinden we de stoel die perfect bij je past