4 redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort

De belangrijkste redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort De belangrijkste redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort

4 redenen voor een seniorenstoel bij Zitcomfort

Iedereen zit graag comfortabel, ontspannen en met een beetje stijl. Bij het ouder worden komt daar nog de behoefte voor extra ondersteuning en de verlichting van klachten bij. Al deze zaken komen op een elegante manier samen in een seniorenstoel. Maar hoe kom jij aan een goede stoel voor ouderen? We vertellen je graag waarom je bij Zitcomfort moet zijn. 

 

Heb je vragen?

1. Seniorenstoel op maat

Sta op stoelen voor senioren zijn alles behalve confectie. Daarom is het niet verstandig om zomaar een exemplaar te kopen dat wel lekker zit of ergens in de aanbieding staat. Hoe verleidelijk dat ook is, je zal er op termijn spijt van krijgen. Zo kopen sommige ouderen simpelweg een hoge stoel zodat ze wat gemakkelijker opstaan, echter een dergelijke stoel heeft geen optimaal zitcomfort en ergonomie.

Een elektrische seniorenstoel koop je het beste op maat bij een specialist. Die neemt uitgebreid de tijd voor jou, kijkt wat er bij je past en wat je nodig hebt. Op die manier krijg je een ergonomische stoel die verantwoord is en precies doet wat hij voor jou moet doen. Zo zit je niet alleen de eerste week lekker in jouw nieuwe relaxstoel, maar ook in alle jaren die erop volgen.

2. Stoel voor ouderen die helpt bij klachten

Misschien kamp je al een tijdje met pijn in de boven- of onderrug, met last van spieren of gewrichten of met moeite bij het opstaan uit jouw huidige stoel. Een ergonomische seniorenstoel die helemaal is ingericht op jouw lichaam en wensen biedt hierbij verlichting en neemt in sommige gevallen de rugklachten zelfs helemaal weg. Een deskundige adviseur kijkt naar wat jouw klachten zijn en stelt daar de stoel op samen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een sta op stoel voor senioren die ondersteuning biedt bij het opstaan uit de stoel, of een elektrische relaxstoel met een verstelbare leuning en voetenbank. Zo is een relaxfauteuil een waardevolle ondersteuning in de ouderenzorg.

Seniorenstoel van Zitcomfort Seniorenstoel van Zitcomfort Seniorenstoel van Zitcomfort

3. Seniorenstoelen in stijlvolle kleuren, materialen en designs

Een seniorenstoel mag dan op de eerste plaats functioneel zijn, maar uitstraling en vormgeving spelen natuurlijk ook mee bij een stoel voor ouderen. Het uiterlijk van de fauteuil moet je niet tegen gaan staan maar een toevoeging zijn op jouw interieur. Zo kies je voor een mooie sta op stoel voor senioren die je actief helpt met opstaan, of een luxe elektrische relaxstoel om heerlijk in te lezen. Bij Zitcomfort hebben we een ruim aanbod seniorenstoelen in elke stijl en dat in maar liefst 100 kleuren! Ook jouw smaak kom je tegen in onze collectie. 

4. Een eerlijke prijs voor een seniorenstoel

We kunnen er wel omheen draaien, maar uiteindelijk speelt de prijs een grote rol bij het kopen van een seniorenstoel. Daarom bieden we bij Zitcomfort een betaalbare relaxstoel voor elke portemonnee, zonder in te leveren op vormgeving, service of advies. Maak voor meer informatie een vrijblijvende adviesafspraak met een van onze adviseurs.

Veel senioren vragen zich terecht af of er een vergoeding mogelijk is voor het kopen van een sta op stoel. Hier geven wij antwoord op in ons artikel: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel vanuit Wmo of verzekering?

 

Gratis brochure aanvragen

Gratis brochure aanvragen

In onze brochure kun je nog eens rustig lezen wat ons zitcomfort voor je kan betekenen. Ook vind je hier onze collectie stoelen en banken in alle stijlen en kleuren.

Nu aanvragen

Gratis brochure aanvragen