Multifunctionele en moderne relaxstoel

Moderne Relaxstoel met verschillende unieke functies Moderne Relaxstoel met verschillende unieke functies

Multifunctionele en moderne relaxstoel

'Stel je eens voor: Een relaxfauteuil die niet alleen comfortabel zit maar ook nog eens naadloos aansluit op jou interieur. Ontdek hoe onze multifunctionele en moderne relaxstoel dit voor jou kan realiseren.'

 

 

 

Heb je vragen?

Trendy en tijdloze relaxfauteuil

Misschien denk je bij een relaxstoel niet meteen aan een heel modieus meubelstuk. Toegegeven, in eerste instantie zal de ontwerper vooral het gebruik en de functionaliteit van een relaxstoel in het achterhoofd hebben en daarna pas na gaan denken over de afwerking. Maar dit wil absoluut niet zeggen dat een relaxfauteuil geen modern uiterlijk kan hebben! Bij Zitcomfort bewijzen we dat jij ook in een multifunctionele relaxstoel luxueus kunt ontspannen.

Moderne Relaxstoelen met verschillende functies Moderne Relaxstoelen met verschillende functies Moderne Relaxstoelen met verschillende functies

De moderne relaxstoel

De tijd dat een comfortabele relaxfauteuil een ietwat logge verschijning was is voorbij. Tegenwoordig zijn deze stoelen vorm te geven in elke stijl zonder concessies te doen op het vlak van functionaliteit. De massagefunctie, verstelbare hoogtestanden, de voetklep, extra ondersteuning in de rug, verwarming en zelfs usb-aansluitingen – alles gestroomlijnd weggewerkt in een kwaliteitsstoel. Zo ontstaat een relaxmeubel in een eigentijds design met strakke lijnen én topcomfort. Je zult zien dat jouw nieuwe, moderne relaxfauteuil het absolute pronkstuk van jouw woonkamer wordt!

Moderne relaxfauteuils bij Zitcomfort

Ben jij benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van relaxstoelen en wat de laatste trends zijn? Neem dan eens een kijkje op onze website of breng een bezoek aan onze fraaie showroom in Bennekom. In ons familiebedrijf staan we klaar om je te helpen. Ook voor jou specifieke interieurwensen vinden we de die ene design relaxfauteuil die bij jouw past. Heb je nou de perfecte moderne relaxstoel gevonden, maar zou je graag iets aan willen passen of personaliseren? Met liefde creëren we de luxe relaxstoel die jij in je hoofd hebt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we adviseren je graag over de mogelijkheden.

Heb jij moeite met opstaan uit je stoel? Kijk dan eens op onze pagina over sta op stoelen, of lees ons artikel over seniorenstoelen.

Gratis brochure aanvragen

Gratis brochure aanvragen

In onze brochure kun je nog eens rustig lezen wat ons zitcomfort voor je kan betekenen. Ook vind je hier onze collectie stoelen en banken in alle stijlen en kleuren.

Nu aanvragen

Gratis brochure aanvragen