Sta op stoel kapot: wat nu?

Sta-op stoel kapot, dit zijn de vervolgstappen. Sta-op stoel kapot, dit zijn de vervolgstappen.

Sta op stoel kapot: wat nu?

Hopelijk geniet je al jaren van jouw comfortabele sta op-stoel. Maar wat als er onverhoopt een defect optreedt? Misschien functioneert de motor niet goed meer, is de accu of afstandsbediening van de sta op stoel kapot of moet een van de onderdelen vervangen worden. Geen zorgen, want bij Zitcomfort heb je op vrijwel alle sta op-stoelen maar liefst 5 jaar garantie!

Heb je vragen?

Onderdelen van sta op stoel defect?

Onze sta op stoelen zijn van zo’n hoge kwaliteit, dat we op veel modellen gerust een jarenlange garantie geven. Maar omdat je de elektrische stoel intensief gebruikt, kan er natuurlijk altijd een onderdeel slijten. Zo kan na jarenlang gebruik van de seniorenstoel de levensduur van de accu teruglopen of de afstandsbediening van de sta op stoel kapot gaan. Ook aan de motor van de sta op-stoel kan een defect optreden. Stof en vuil zijn hierin vaak boosdoeners en reparatie van de sta op stoel is dan nodig.

In deze gevallen komen wij bij jou langs en repareren we jouw sta op-stoel of kapotte afstandsbediening in een mum van tijd. Mocht het defect wat groter zijn, dan nemen we jouw elektrische sta op stoel mee naar onze werkplaats en repareren we hem daar. Uiteraard zorgen we in de tussentijd voor een vervangende seniorenstoel die minstens zo goed is als jouw eigen vertrouwde stoel.

Tip: is jouw sta op stoel voorzien van een accu? Laadt deze dan minimaal eens in de 3 a 4 maanden volledig op, ook wanneer je de stoel niet gebruikt. Dit verhoogt de levensduur van de accu. Heb je de accu lange tijd niet opgeladen en wil deze nu niet meer opladen? Dan is er waarschijnlijk diepontlading ontstaan. In dat geval moet de accu van de sta op-stoel vervangen worden. Wij helpen je hier uiteraard graag mee.

 

staop stoel kapot, garantie van 5 jaar bij Zitcomfort staop stoel kapot, garantie van 5 jaar bij Zitcomfort staop stoel kapot, garantie van 5 jaar bij Zitcomfort

Service en reparatie sta op stoel

Als jouw garantietermijn verstreken is, kan je ook gewoon bij ons aan blijven kloppen voor service, advies en reparatie van jouw defecte sta op stoel. In sommige gevallen is het aantrekkelijk om jouw elektrische sta op stoel in te ruilen voor een nieuwer exemplaar dat nóg beter aansluit op jouw veranderende persoonlijke behoeftes. Zo blijf je altijd verzekerd van de perfecte ondersteuning op maat. Wat kan je het beste doen? Neem contact met ons op! We bespreken jouw situatie rustig, kijken naar de mogelijkheden en geven je vrijblijvend advies. Je kan natuurlijk ook altijd bij ons langskomen in een van onze winkels, waar we altijd voor je klaarstaan. Zien we je snel?

Ook interessant: Vergoeding mogelijk voor sta op stoel?

Gratis brochure aanvragen

Gratis brochure aanvragen

In onze brochure kun je nog eens rustig lezen wat ons zitcomfort voor je kan betekenen. Ook vind je hier onze collectie stoelen en banken in alle stijlen en kleuren.

Nu aanvragen

Gratis brochure aanvragen