Voordelen van een Relaxfauteuil met Hart-Balans functie

De Hart-Balanspositie bij een Relaxfauteuil De Hart-Balanspositie bij een Relaxfauteuil

Voordelen van een Relaxfauteuil met Hart-Balans functie

Stress en spanning zijn problemen waar helaas veel mensen elke dag mee geconfronteerd worden Gelukkig bestaan er talloze manieren om deze emoties te verminderen of zelfs volledig te verhelpen. In deze blog onderzoeken we hoe de optie voor 3 motoren bij een ergonomische relaxfauteuil niet alleen functioneel en comfortabel kunnen zijn, maar ook positieve invloed kunnen hebben op de kwaliteit van jouw leven.

Heb je vragen?

De zoektocht naar ontspanning

Iedereen heeft weleens last van stress en spanning. Of het nu komt door werk, verantwoordelijkheden of andere levenssituaties. Voor veel mensen zijn het bekende gevoelens. Maar hoe verminder je deze spanningen, vraag je je af? Dit kan op veel manieren. Denk aan yoga, mediteren of een massage. Het probleem is echter wel dat deze opties nauwelijks vanuit het gemak van je eigen huis toe te passen zijn.

De beste functionaliteiten voor jouw relaxstoel

Een voetensteun bij een relaxstoel kan al effectief zijn in het verminderen van stress en spanning, daartegenover heeft bijvoorbeeld de verstelbare rugleuning op zichzelf ook al positieve invloed op je rust en ontspanning. Deze twee functies kunnen los van elkaar al aanzienlijke verlichting brengen voor dat onaangename gespannen gevoel. Desalniettemin zullen deze twee functies afzonderlijk van elkaar niet helemaal tot hun recht komen. Dit bereikt een relaxfauteuil met 3 motoren namelijk door deze 2 functies precies op elkaar af te stemmen.

Relaxstoel met Hart-Balans functie Relaxstoel met Hart-Balans functie Relaxstoel met Hart-Balans functie

De perfecte combinatie

Laten we eens wat dieper ingaan op hoe deze functies in combinatie werken. Want hoewel deze 2 functies afzonderlijk van elkaar al comfortabele toevoegingen zijn aan je relaxstoel, is het de combinatie ervan die zorgt voor een ultiem gevoel van rust. Doordat er een derde motor aanwezig is kan de relaxstoel in een zogenoemde ‘hart-balans’ positie worden geplaatst. Doordat het hart en de voeten zich ten opzichte van elkaar in een denkbeeldige horizontale lijn bevinden wordt het hart minimaal belast en kan de gebruiker van de relax stoel optimaal tot rust komen.

Juiste keuze

Wat de relaxstoel met drie motoren onderscheidt, is niet alleen de individuele functie van de voetensteun en de rugleuning, maar vooral de rustgevende functies die ze in combinatie met elkaar bieden. Op deze manier is de fauteuil niet slecht een meubelstuk om je woonkamer op te vullen; Het wordt een belangrijk onderdeel om die uiterste ontspanning te voelen. Door deze stappen te nemen zal je minder stress en meer ontspanning voelen. Je bent daardoor actief een gezonder leven aan het creëren voor jezelf.

Twijfel je waar je op moet letten in je zoektocht naar jouw perfecte relaxstoel? Weet je niet welke functionaliteiten het beste bij jou aansluiten of welke interieurs overwegingen je kan maken? Maak een afspraak  of neem contact op om persoonlijk advies te ontvangen van onze specialisten.

Maak een afspraak

Gratis brochure aanvragen

Gratis brochure aanvragen

In onze brochure kun je nog eens rustig lezen wat ons zitcomfort voor je kan betekenen. Ook vind je hier onze collectie stoelen en banken in alle stijlen en kleuren.

Nu aanvragen

Gratis brochure aanvragen