Waarom kiest u het beste voor Zitcomfort?

Redenen om te kiezen voor Zitcomfort Redenen om te kiezen voor Zitcomfort

Waarom kiest u het beste voor Zitcomfort?

Als u rondkijkt op het internet ziet u dat er genoeg aanbieders zijn van relaxstoelen en sta-opfauteuils. Het kan lastig zijn om de verschillende voordelen van acties, service, advies en kwaliteit tegen elkaar af te wegen. Waarom zou je dan voor Zitcomfort kiezen? We vertellen je graag wat ons onderscheidend vermogen is.

Heb je vragen?

Ongekend maatwerk – waarom je bij Zitcomfort moet zijn

In onze showroom horen we vaak van klanten dat ze bij andere partijen last krijgen van afgeknelde ledematen na het zitten in de stoelen. Dit kan voorkomen doordat stoelen verkeerd zijn afgesteld en zo bijvoorbeeld een te hoge rug of een te diepe zit hebben voor de persoon in kwestie. Bij Zitcomfort zal je nooit een ‘gemiddelde’ stoel aantreffen die bij iedereen moet passen. Wij kijken altijd naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren en stellen jouw stoel daarop af. Samen met jou. De stoel die je thuis hebt staan is dus altijd precies de stoel die je nodig hebt en mooi vindt. Geen lompe, grote stoelen die er ‘medisch’ uitzien, maar compacte, moderne zetels in een fraai design dat perfect past bij de rest van je interieur. Je kan niet voor niets kiezen uit materialen als roestvrij staal, hout, leer en stof én dat in meer dan 100 kleuren!

Het echte familiebedrijf Zitcomfort Het echte familiebedrijf Zitcomfort Het echte familiebedrijf Zitcomfort

De persoonlijke benadering van een familiebedrijf

Bij Zitcomfort ben je verzekerd van aandacht, advies en service die je maar op weinig andere plekken aan zult treffen. Als familiebedrijf weten we hoe belangrijk het is om de mens centraal te stellen. En dat doen we dus ook. We nemen de tijd voor jou, luisteren naar je en ontdekken samen wat je zoekt in een stoel. Daarbij komt nog dat we de grootste collectie sta op stoelen en relaxfauteuils van Nederland hebben. Alle merken en alle modellen kunnen we voor jou op maat maken. Wil je meer weten? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of gerust een afspraak maken in een van onze winkels.

Ook interessant: 4 redenen voor een seniorenstoel van Zitcomfort

Afspraak maken

Gratis brochure aanvragen

Gratis brochure aanvragen

In onze brochure kun je nog eens rustig lezen wat ons zitcomfort voor je kan betekenen. Ook vind je hier onze collectie stoelen en banken in alle stijlen en kleuren.

Nu aanvragen

Gratis brochure aanvragen