Persoonlijke
aandacht vinden wij heel gewoon

Adviseur Arjan

Persoonlijke aandacht vinden wij heel gewoon

Voel je thuis, ga lekker zitten!
Wat mag het zijn? Een verse kop koffie
of thee met een lekker koekje erbij?

Dit hoor je als je van harte welkom bent. Herkenbaar hè? Voor ons ook. Een hartelijke, gezellige sfeer vinden wij het leukste wat er is. En dat is precies wat wij in de winkels van Zitcomfort bieden.

Tuurlijk, bij ons vind je de mooiste en meest comfortabele stoelen en banken, maar tijd nemen voor een ontspannen gesprek, daar worden we warm van. Zo leren we elkaar kennen en ontdekken we samen welke stoel of bank ervoor gaat zorgen dat je optimaal kunt genieten van het beste zitcomfort. Kom eens aanwaaien, de deur staat altijd voor je open.

 

Het team van Zitcomfort Het team van Zitcomfort Het team van Zitcomfort

Een gezellige sfeer vinden we het leukste wat er is

Leen en Frank

Een gezellige sfeer vinden we het leukste wat er is

Voel je thuis

Ons verhaal

Bij Zitcomfort draait alles om gezond en heerlijk zitten. We zijn een echt familiebedrijf dat jou dezelfde sfeer en gezelligheid biedt als wij thuis gewend zijn. In onze winkels hangt een fijne en relaxte sfeer. We geven je persoonlijk advies zodat je zeker weet dat je een betaalbare stoel of bank kiest die precies bij je past.

Al jaar en dag zijn we bezig met op maat gemaakt zitcomfort voor iedere portemonnee. Sinds 2001 zijn we dé plek in Bennekom waar je getrakteerd wordt op het beste zitcomfort, koffie met iets lekkers én een gezellig gesprek. In 2022 openden we vol trots onze riante winkel in Barneveld en in 2023 kwam daar onze fraaie Winkel in Zeist bij.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat het beste voor jou is. Onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange samenwerking met fysiotherapeuten, zodat lekker zitten ook gezond zitten wordt. We luisteren goed naar jouw wensen en denken met je mee voor de ideale oplossing. Dat is belangrijk omdat we weten dat een relax- of sta-op stoel bedoeld is voor de lange termijn.

Als je niet naar onze winkels kunt komen, dan komen we gewoon gezellig bij jou thuis langs. We laten je dan kennismaken met betaalbaar zitcomfort in je vertrouwde omgeving.

De favoriete stoel van Zitcomfort adviseur Rik De favoriete stoel van Zitcomfort adviseur Rik De favoriete stoel van Zitcomfort adviseur Rik

De favoriete stoel van Rik

Ons team is gek op comfortabel zitten. Wil je weten welk model de favoriet is van Rik? Klik dan snel verder, dan laat hij ‘m graag zien!

Bekijken

De adviseurs

 • Bernard Bernard Bernard

  Bernard

  Adviseur Zitcomfort

 • Maarten Maarten Maarten

  Maarten

  Adviseur Zitcomfort

 • Petra Petra Petra

  Petra

  Adviseur Zitcomfort

 • Rozemarijn Rozemarijn Rozemarijn

  Rozemarijn

  Adviseur Zitcomfort

 • Arjan Arjan Arjan

  Arjan

  Adviseur Zitcomfort

 • Rik Rik Rik

  Rik

  Adviseur Zitcomfort

 • Frank Frank Frank

  Frank

  Adviseur Zitcomfort

 • Leen Leen Leen

  Leen

  Adviseur Zitcomfort

Garantie

Wij staan voor je klaar met volledige garantie en service

Garantie & services

Lees meer