Relaxstoel

Relaxstoel verstelbaar van Zitcomfort Relaxstoel verstelbaar van Zitcomfort

Relaxstoel

Heb je nog vragen?

Voordelen van een verstelbare relaxstoel 

Met een comfortabele fauteuil die aansluit op uw wensen komt u pas echt tot rust. Een verstelbare relaxstoel kunt u op elk moment aanpassen aan de lichaamshouding die u aan wilt nemen. Wilt u wat platter liggen om te ontspannen, of juist rechtop om te kunnen lezen? U bent altijd verzekerd van de juiste ondersteuning met een relaxfauteuil. 

Zoals de naam als zegt, is de relaxfauteuil hét meubelstuk om uitgebreid in te luieren en even helemaal niets te doen. Maar ook voor uw gezondheid kan de stoel uitkomst bieden en u heel wat vitaliteit (terug)geven. Als u last heeft van uw nek, rug, schouders of benen kunt u de stoel er precies op in laten richten. Zo blijft u niet alleen ontspannen, maar ook nog eens fit. 

Welke relaxstoel kopen? 

Als u gezond en comfortabel wil zitten, dan kiest u voor een hoogwaardige relaxstoel van Zitcomfort. Onze relaxfauteuils zijn volledig aan te passen op uw wensen. Maar welke stoel is nu het meest geschikt voor u? Hieronder geven wij u een toelichting op de belangrijkste mogelijkheden. 

Verstelbare functies 

Relaxstoelen hebben altijd verstelbare functies om te zitten, ontspannen en te liggen. Zo past uw stoel precies bij uw wensen. 

Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar met tal van functies. U kunt onder andere kiezen voor: 

 

Keuzemogelijkheden bij een elektrische relaxstoel 

Bij de meeste relaxfauteuils verstelt u de stoel elektrisch, maar er zijn ook stoelen die u handmatig kunt bedienen met een hendel. 

Bij de elektrische relaxstoelen heeft u de keuze tussen een stoel met een accu of een stoel die u aansluit op het stopcontact. Het voordeel van een accu is dat u geen kabels hebt, maar het nadeel is dat de accu af en toe moet worden opgeladen. 

Eén, twee of drie motoren 

Elektrische relaxstoelen zijn verkrijgbaar met één, twee of zelfs drie elektromotoren. Bij een stoel met slechts één motor bent u niet in staat om de voetensteun en de rugleuning apart te bedienen. Dit kan bij een stoel met twee motoren wel. 

Een relaxfauteuil met drie motoren is voorzien van een zogenaamde sta-op-functie. De stoel helpt u dan bij het opstaan en gaan zitten. Een sta op stoel is bedoeld voor senioren waarbij het opstaan uit de stoel niet meer vanzelf gaat. 

Materiaal: Leer vs. stof 

Wij leveren alle relaxstoelen in leer of stof. De keuze voor het een of het ander is in eerste instantie een kwestie van smaak, maar de materialen hebben verschillende eigenschappen met voor- en nadelen: 

Leer voelt in de winter wat kouder aan, maar het materiaal is nog robuuster dan stof waardoor het langer mooi blijft. Veel mensen vinden dat een lederen stoel er zelfs mooier uit gaat zien als deze een jaartje ouder is. Leer heeft zo nu en dan wel wat onderhoud nodig. 

Stof voelt warmer aan in de winter, maar is iets gevoeliger voor vuil. Stof is prijs voordeliger dan leer en in tegenstelling tot leer helemaal onderhoudsvrij. 

Design: Klassiek of toch moderne relaxstoel? 

Niet alleen het innerlijk van uw nieuwe relaxstoel is helemaal aan te passen aan uw voorkeuren en behoeftes. Ook de buitenkant kunt u compleet personaliseren. Zo kunt u voor een moderne stijl gaan met materialen als aluminium en kunststof, maar ook voor de meer klassieke look met bijvoorbeeld hout. En de bekleding van onze relaxfauteuils is mogelijk in meer dan 100 kleuren! Als dát niet uw nieuwe favoriete meubelstuk wordt! 

Stoel op maat: extra functies op uw relaxfauteuil 

In de basis zijn al onze relaxfauteuils verstelbaar en compleet op maat te maken. Zo vindt u altijd een exemplaar dat u verder helpt en perfect ondersteunt. Maar met een aantal extra opties maakt u uw zitervaring nog comfortabeler. Wat dacht u van stoelverwarming, een massagefunctie of een pomp voor extra ondersteuning in uw lendenen? Ook een draaifauteuil is mogelijk, die op een voet staat die roteert. Verder kunnen we al onze stoelen uitrusten met een comfortabele sta op functie, die u rustig op uw benen helpt tijdens het opstaan. U kunt het zo luxe maken als uw wilt. 

Prijzen van onze relaxstoelen 

Wij verkopen relaxstoelen voor iedere portemonnee. Zo zijn er al varianten die best als goedkoop aangemerkt mogen worden van €400,-. Ook hebben we vrijwel altijd aanbiedingen op onze website die een relaxfauteuil binnen ieders handbereik brengen. En u hoeft zich geen zorgen te maken, ook de goedkopere relaxfauteuils of aanbiedingen zijn bijzonder compleet en laten u jarenlang gezond en ontspannen genieten.