Klassieke fauteuil

Klassieke design relaxfauteuil of relaxstoel van Zitcomfort Klassieke design relaxfauteuil of relaxstoel van Zitcomfort

Klassieke fauteuil

Comfortabel wegzakken in uw eigen relaxfauteuil. Hoe heerlijk klinkt dat? Bij Zitcomfort vindt u een groot aanbod aan verschillende klassieke relaxstoelen. Zo is er altijd een die in uw interieur past. Een mooie afwerking met hout past perfect bij de klassieke stijl, met daarbij de stoel in een kleur die perfect bij u past. Zo heeft u keuze uit 100 verschillende kleuren

Heb je nog vragen?

Waarom passen deze klassiekers in je interieur? 

De klassieke relaxfauteuil past perfect in uw interieur door de houten details en de lederen of stoffen bekleding. Klassieke fauteuils geven in uw woning een rustige uitstraling en zorgen voor het ultieme comfort. Klassieke fauteuils kunnen verschillende karakteristieken hebben. Denk hierbij aan de eerder genoemde houten details, maar ook oorfauteuils behoren tot de categorie klassieke fauteuils. 

Stoffen of leren relaxfauteuil 

Alle relaxstoelen zijn in zowel stof als leer te verkrijgen. Hierdoor kiest u voor het materiaal dat u het prettigst vindt. Zo is leer een kouder materiaal dan stof, maar kan stof makkelijker vies worden. U kunt hierin zelf een weloverwogen keuze maken en voor advies bij onze adviseurs terecht. 

Klassieke fauteuils in verschillende kleuren verkrijgbaar

Zitcomfort biedt alle relaxstoelen aan in meer dan 100 kleuren en varianten. Zoekt u een specifieke kleur die naadloos in uw interieur past, dan zit er bij ons vrijwel zeker een tussen die u zoekt. Of u nu voor een witte klassieke relaxstoel wilt gaan of voor een blauwe, Zitcomfort heeft het allemaal in huis. 

Klassieke relaxfauteuils met verschillende opties

Naast verschillende materiaal en kleurkeuzes biedt Zitcomfort ook verschillende functionaliteiten aan die toegevoegd kunnen worden aan uw relaxfauteuil om deze zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan het toevoegen van een sta-op-functie of een draaivoet. Met deze extra functionaliteiten zorgt u ervoor dat de relaxstoel op maat gemaakt is voor u! 

Klassieke relaxfauteuils kopen bij Zitcomfort 

Zitcomfort is dé expert op het gebied van relaxstoelen en geeft u altijd het beste advies. Kom langs in een van onze winkels en bekijk de verschillende relaxfauteuils en de verdere mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij hebben vaak hoge aanbiedingen op onze relaxstoelen. Niet in staat om naar de winkel te komen? Dan komt onze adviseur graag bij u langs met een aantal verschillende modellen zodat u thuis kunt ervaren hoe echt comfort voelt.