Relaxstoelen met verschillende functionaliteiten

Relaxstoel of relaxfauteuil functies van Zitcomfort Relaxstoel of relaxfauteuil functies van Zitcomfort

Relaxstoelen met verschillende functionaliteiten

Relaxstoelen zijn niet alleen comfortabel, maar kunnen ook een goede ondersteuning geven wanneer u dat nodig heeft. Er zijn hierbij tal van functionaliteiten waar u uit kunt kiezen naast de keuze voor kleur, design en andere upgrades. Hierdoor zorgt u ervoor dat u een stoel krijgt die naadloos aansluit bij uw wensen en natuurlijk ook uw interieur. 

Heb je nog vragen?

Soorten functionaliteiten van relaxstoelen bij Zitcomfort

Zitcomfort biedt vele functionaliteiten aan bij relaxstoelen. Zo kunt u kiezen uit: 

Door te kiezen voor een van deze functionaliteiten of een combinatie hiervan kunt u een prettige fauteuil krijgen waar u veel plezier van zult beleven. Vooral een sta-op-functie in een stoel kan helpen wanneer u vaker moeite heeft om goed uit uw stoel te komen. Doordat deze stoel meebeweegt kunt u makkelijker weer in een staande houding terecht komen. Mocht u juist graag elektrische ondersteuning krijgen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Of ligt u graag met de voeten omhoog, dan is een voetenbank natuurlijk ideaal! 

  

Kies voor upgrades van de stoel naar uw wensen

Naast de functies die toegevoegd kunnen worden aan uw relaxstoel zijn er nog andere upgrades waardoor de stoel helemaal naar wens wordt. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende designs. Denk hierbij aan een modern design, landelijk design, industrieel design of juist de klassieke relaxfauteuil. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een van onze 100 kleuren om de stoel te krijgen die naadloos in uw interieur past. 

Unieke en luxe relaxfauteuil kopen bij Zitcomfort

Zitcomfort biedt u een groot assortiment aan relaxstoelen en sta-op-stoelen. Wanneer u op zoek bent naar zo’n unieke en luxe fauteuil bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor elke portemonnee hebben wij vaak met royale aanbiedingen, goede en comfortabele stoelen op voorraad die naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Onze adviseurs zijn ervaren en daarmee in staat om u te helpen om de perfecte relaxfauteuil op maat te vinden. Kom een keertje vrijblijvend bij ons langs in een van onze winkels of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.