Relaxstoel met accu

Relaxfauteuil of relaxstoel met accu van Zitcomfort Relaxfauteuil of relaxstoel met accu van Zitcomfort

Relaxstoel met accu

Een elektrische relaxstoel is ideaal als u de ondersteuning nodig hebt of graag gebruikt maakt van een sta-op functie, maar het kan vervelend zijn om allerlei stroomkabels door uw kamer te hebben lopen. Daarom is het ook mogelijk om een relaxstoel met accu te kopen. Doordat de stoel een accu bevat is het mogelijk om de stoel elektrisch te gebruiken, maar zonder dat er overal kabels liggen. Zorg er daarnaast voor dat uw stoel helemaal naar uw wens is door zelf de materialen en kleuren te bepalen.

Heb je nog vragen?

Waarom een relaxstoel met accu van Zitcomfort?

Een relaxfauteuil met accu van Zitcomfort biedt u het ultieme gemak om comfortabel te genieten in uw stoel. Door de accu heeft u geen last van kabels door de kamer en de stoel geeft aan wanneer de accu opgeladen moet worden wanneer de batterijduur laag wordt. De accu opladen is daarnaast niet lastig. Het enige dat u hoeft te doen is de laadkabel voor de accu in de betreffende ingang op de stoel aan te sluiten. De stoel geeft aan wanneer de accu is opgeladen. Hoe makkelijk wilt u het krijgen? 

Wat is de levensduur van een accu?

Het is lastig om precies aan te geven wat de levensduur is van een accu. Dit is namelijk afhankelijk van het gebruikt van de stoel waar u de accu bij gebruikt. Een accu is een slijtagedeel waarbij er na een paar jaar minder capaciteit zal zijn dan bij een nieuwe accu. Wel gaat een accu jaren mee en kunt u er veel plezier aan beleven. Wij raden altijd aan dat u, zodra de accu volledig is opgeladen, de lader uit de accu haalt. 

Relaxfauteuil met accu op maat

Bij de aanschaf van een relaxstoel is het van belang dat deze het ultieme comfort geeft voor u. Daarom is het mogelijk om de relaxstoel helemaal op maat te laten maken. Heeft u een specifieke voorkeur voor materialen? Of bent u juiste op zoek naar een specifieke kleur zoals beige? Doordat Zitcomfort meer dan 100 kleuren heeft waarin de stoel geleverd kan worden past deze altijd in uw interieur. Daarnaast zijn er nog verschillende andere functionaliteiten bij de relaxstoel die voor u mogelijk ook interessant zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de relaxstoel met accu een draaivoet te geven, waardoor u makkelijk elke kant op kunt draaien.

Relaxfauteuil met accu kopen bij Zitcomfort

De adviseurs van Zitcomfort zijn gespecialiseerd in het zoeken van de speciale relaxstoel voor u. Zij weten precies welke functionaliteiten er per model beschikbaar zijn en op welke manier deze aangepast kan worden naar uw wensen. Ook kunnen zij u adviseren over het gebruik van een relaxstoel met accu, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Meer gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze winkels.