Verstelbare relaxstoel

De beste relaxstoelen in alle soorten en maten.

Verstelbare relaxfauteuil of relaxstoel van Zitcomfort Verstelbare relaxfauteuil of relaxstoel van Zitcomfort

Verstelbare relaxstoel

Een fijne fauteuil in de woonkamer kan veel zit comfort opleveren. Een normale fauteuil is echter niet in verschillende houdingen te plaatsen. Het kan daarom voordelig zijn om een verstelbare stoel aan te schaffen. Hierdoor kunt u de rugleuning en in sommige zelfs een voetenbank in de gewenste houding zetten. Wanneer een stoel fauteuil verstelbaar is gaat het eigenlijk altijd om een relaxstoel. Dit zijn stoelen die goede ondersteuning geven en in veel verschillende posities gezet kunnen worden.

Heb je nog vragen?

Voor- en nadelen van een verstelbare relaxstoel

Een verstelbare stoel kan verschillende voor- en nadelen hebben, dit hangt vooral ervan af of u kiest voor een elektrisch verstelbare stoel of een manueel verstelbare stoel. Wanneer u namelijk kiest voor een elektrisch verstelbare stoel is het makkelijker om de stoel in de goede positie te krijgen dan met een manueel verstelbare relaxstoel. Bij een elektrische stoel maakt u gebruik van een stoel die een accu nodig heeft of elektriciteit. Dat hoeft bij een handmatig verstelbare relaxfauteuil niet. 

Verstelbare stoel op maat

Een relaxstoel die verstelbaar is kan helemaal voor u op maat gemaakt worden. Zo zijn er verschillende onderdelen die aangepast kunnen worden: 

  • Heeft u liever een leren stoel of een stoffen stoel? In beide materialen zijn vele mogelijkheden zodat u precies het materiaal krijgt dat u graag wenst. 

  • Zoekt u een relaxstoel in een kleur die in uw interieur past? Er zijn wel 100 verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. 

  • Op zoek naar andere functionaliteiten naast een verstelbare stoel? Er zijn veel extra elementen die toegepast kunnen worden zoals een sta op functie of een verwarming in de stoel. 

Bij de verstelbare relaxfauteuil is de grootste vraag of u kiest voor een handmatige of een elektrische relaxstoel. Wanneer u kiest voor een elektrische stoel kunt u ook nog kiezen uit een stoel met een, twee of drie motoren, waarbij elke motor de elektrische ondersteuning net iets steviger maakt.

Een verstelbare relaxstoel van Zitcomfort 

Zitcomfort heeft een groot aanbod aan verstelbare relaxstoelen voor iedere portemonnee, er zijn daarnaast vaak grote aanbiedingen. Al onze relaxstoelen zijn op maat te maken om u altijd een stoel aan te kunnen bieden die bij u past. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van alle mogelijke functionaliteiten en kunnen u daardoor het beste advies geven in een van onze winkels. Is het niet mogelijk voor u om naar onze winkel te komen? Dan is het ook mogelijk dat wij een aantal modellen bij u thuis langsbrengen. U kunt deze dan met gemak proberen en onze adviseur helpt u graag ter plekke.