Relaxstoel Leer

De beste relaxstoelen in alle soorten en maten.

Relaxfauteuil of relaxstoel met leren bekleding van Zitcomfort Relaxfauteuil of relaxstoel met leren bekleding van Zitcomfort

Relaxstoel Leer

U komt thuis en bent toe om even heerlijk te ontspannen. Dat kan perfect in uw nieuwe leren relaxfauteuil. De royale rust die u nodig heeft kan gevonden worden in uw nieuwe lederen stoel. Een krantje erbij, of juist een filmpje en u kunt heerlijk wegdromen. Zitcomfort biedt een breed assortiment aan relaxstoelen in verschillende materialen aan, in elke stijl en voor elk budget. Juist daarom wilt u zo’n stoel bij ons kopen. 

Heb je nog vragen?

Waarom een leren relaxfauteuil van Zitcomfort? 

Een leren relaxstoel kan u het ultieme comfort bieden waar u naar op zoek bent. Leer kan daarnaast een bijzondere en luxe uitstraling geven aan de stoel. Leer wordt in verschillende soorten gemaakt en hierdoor kunt u uw stoel dat persoonlijke tintje geven waar u naar op zoek bent. Ook heeft leer als materiaal van uw relaxstoel een aantal voordelen, zoals: 

  • Leer is een natuurlijk materiaal 
  • Het is van hoge kwaliteit en gaat jarenlang mee 
  • Relaxstoel van leer is goed schoon te houden 

Doordat leer een natuurlijk materiaal is heeft het wel meer onderhoud nodig dan stoelen van ander materiaal. Om uw relaxfauteuil van leer mooi te houden is het belangrijk om deze met een onderhoudsmiddel af en toe te onderhouden, zo heeft u echt jarenlang plezier van uw relaxstoel. 

Andere materialen voor relaxfauteuils 

Is een stoel van leer het misschien toch niet helemaal voor u? Dat is geen probleem! Bij Zitcomfort bieden we ook relaxfauteuils aan in stoffen materialen. Elke stof heeft weer zijn eigen structuur of weving waardoor elk type stof de stoel weer een andere uitstraling geeft. Daarnaast kan stof ook een warmere uitstraling geven dan dat leer doet. Stof is daarentegen wel gevoeliger voor vlekken en zonlicht, maar kan voor u alsnog een goede oplossing zijn.

Extra functionaliteiten toevoegen aan de relaxfauteuil van leer

 Alle relaxstoelen van Zitcomfort zijn in wel meer dan 100 kleuren te krijgen. Hierdoor bent u er altijd zeker van dat een stoel in uw interieur past. Daarnaast is de stoel van leer ook nog eens uit te breiden met allerlei functionaliteiten. Denk hierbij aan een draaifauteuil van leer of juist een compleet verstelbare relaxstoel die u met een afstandbediening helemaal naar wens kunt instellen. Een leren fauteuil met sta-op functie behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan natuurlijk goed van pas komen wanneer u slechter ter been bent. 

Maatwerk van van Zitcomfort 

Een relaxstoel is niet een product dat u elke dag aanschaft. Al met al is het best een uitgave die u doet. Daarom wilt u dat het in één keer goed is. Bij Zitcomfort begrijpen we maar al te goed dat het best spannend is om de definitieve keuze te maken voor zo’n nieuwe leren relaxfauteuil. Daarom kijken we eerst naar uw wensen en mag u rustig verschillende typen stoelen uitproberen. Wat is uw ideale zithoogte? Welke steunen wilt u gebruiken? Zijn er extra opties die u echt niet wilt missen? Zo richten we de stoel helemaal op maat voor u in. En vergis u niet, elke relaxstoel van Zitcomfort is een topper. Zo weet u zeker dat u in een stoel komt te zitten die u jarenlang comfort biedt en u uitnodigt om te blijven ontspannen.