Sta op stoelen met verschillende functionaliteiten

Sta op stoel met verschillende sta op functies Sta op stoel met verschillende sta op functies

Sta op stoelen met verschillende functionaliteiten

Sta op stoelen zijn ideaal voor mensen die moeite hebben met opstaan uit een zittende positie. Bij Zitcomfort hebben we een ruim assortiment aan sta op stoelen met verschillende functionaliteiten. Van eenvoudige modellen tot luxe stoelen met meerdere motoren, er is voor ieder wat wils.

Heb je nog vragen?

Soorten functionaliteiten van sta op stoelen bij Zitcomfort

Sta op stoelen kunnen voorzien zijn van verschillende functionaliteiten om het opstaan en zitten zo comfortabel mogelijk te maken. Zo heeft een sta op stoel misschien niet alleen de functionaliteit om u omhoog te helpen, maar kan deze ook een verwarmingsfunctie of massagefunctie bevatten. Is het voor u belangrijk om ook de voeten soms lekker omhoog te kunnen doen? Dan kunt u ook voor een stoel met voetenbank kiezen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om voor een elektrische sta op stoel te gaan of een stoel met draaivoet. 

Kies voor verschillende upgrades naar uw wensen

Het is van belang dat u de ideale stoel vindt die bij u en uw interieur past. Daarom bieden wij verschillende upgrades aan, zodat de stoel volledig naar wens is. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een accu, waardoor de stoel zonder snoeren kan worden gebruikt. Daarnaast kunt u de stoel ook laten bekleden met stof of leer en kunt u kiezen uit diverse kleuren en materialen voor de pootjes. Wist u dat er bij Zitcomfort keus is uit wel meer dan 100 kleuren? 

Luxe sta op stoel kopen bij Zitcomfort 

Zitcomfort biedt u een groot assortiment aan relaxstoelen en sta-op-stoelen. Wanneer u op zoek bent naar zo’n unieke en luxe sta op stoel bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke portemonnee hebben wij goede en comfortabele stoelen op voorraad die naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Onze adviseurs zijn ervaren en daarmee in staat om u te helpen om de perfecte sta op stoel op maat te vinden. Kom een keertje vrijblijvend bij ons langs in een van onze winkels of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.