Sta op stoel met accu

Voordeel sta op stoel met accu van Zitcomfort Voordeel sta op stoel met accu van Zitcomfort

Sta op stoel met accu

Een sta op stoel met accu biedt veel voordelen ten opzichte van een stoel met bedrading. Een accu zorgt er namelijk voor dat de stoel op elke gewenste plek in de kamer kan worden geplaatst, zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn. Maar welke stoel past nu het beste bij u?

Heb je nog vragen?

Een stoel met één, twee of drie motoren 

Bij een elektrische sta op stoel met accu is het belangrijk om te kijken welk aantal motoren u nodig heeft voor de functionaliteiten die u wil. Een sta op stoel met één motor is het basismodel en heeft de mogelijkheid om alles in een keer te bewegen, maar niet afzonderlijk van elkaar. Bij een stoel met twee motoren is het mogelijk om de rugleuning en voetenbank afzonderlijk van elkaar te bedienen, maar de zitting is hierbij niet afzonderlijk te verstellen. Bij een sta op stoel met drie motoren zijn alle onderdelen los van elkaar te verstellen. Dit geeft u extra comfort. 

Een accu of bedrading? Welke stoel past bij u? 

Een elektrische sta op stoel heeft een accu of zit direct aan een stopcontact aangesloten. Het voordeel van een accu is dat de draad niet door de kamer loopt en het niet in uw zicht zit. Ondanks dit voordeel moet de accu echter wel af en toe opgeladen worden, zodat deze weer optimaal werkt. Wanneer u kiest voor een sta op stoel zonder accu, maar die wel aan een stroompunt zit aangesloten, dan zult u een kabel van het stroompunt naar uw stoel hebben lopen. Alle elektrische functies van de stoel, waaronder ook bijvoorbeeld functionaliteiten zoals verwarming en massagestanden, zullen dan altijd werken.

Kies een passend design 

Of u nu op zoek bent naar een sta op stoel met één motor of juist naar een luxe stoel met drie motoren en veel extra opties, bij Zitcomfort vindt u altijd de stoel die bij u past. Onze stoelen kunnen voorzien worden van een accu zodat u altijd verzekerd bent van betrouwbare en comfortabele functionaliteit. Daarnaast wordt de stoel op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij uw individuele behoeften. Bij Zitcomfort staan kwaliteit, comfort en maatwerk hoog in het vaandel. Onze adviseurs zijn ervaren en daarmee in staat om u te helpen om de perfecte sta op stoel op maat te vinden. Kom een keertje vrijblijvend bij ons langs in een van onze winkels of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.