Sta op stoel met draaivoet

Sta op stoel met draaivoet van Zitcomfort Sta op stoel met draaivoet van Zitcomfort

Sta op stoel met draaivoet

Een sta op stoel is een handig hulpmiddel voor mensen die moeite hebben met opstaan uit een stoel. Maar wat als de stoel ook nog eens kan draaien? Dan heeft u een sta op stoel met draaivoet, een ideale oplossing voor iedereen die extra bewegingsvrijheid wil én gemakkelijk wil opstaan en zitten.

Heb je nog vragen?

Wat een draaifauteuil zo ideaal maakt 

Een draaibare sta op stoel biedt extra voordelen ten opzichte van een gewone sta op stoel. Door de draaivoet kan de stoel namelijk eenvoudig worden gedraaid, wat handig is als u bijvoorbeeld iets wilt pakken of met iemand wilt praten zonder op te hoeven staan. Dit maakt de stoel ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit. Daarnaast geeft dit ook meer opties voor de locatie van de stoel in uw interieur. 

De uitvoeringen en functionaliteiten van een sta op stoel 

Er zijn verschillende uitvoeringen en functionaliteiten beschikbaar voor een draaifauteuil met sta op functie. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een elektrische draaistoel met een massagefunctie of een verwarmde zitting. Ook zijn er draaistoelen met verschillende designs, stofferingen en kleuren beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een moderne sta op stoel van stof. Of juist een mooie antraciet lederen sta op stoel. Er is voor ieder wat wils! 

Kies een passend design sta op fauteuil 

Bij het kiezen van een passend design is het belangrijk om rekening te houden met de rest van het interieur. De stoel moet immers goed passen bij de andere meubels en de stijl van de kamer. Daarnaast is het belangrijk om de functionaliteiten te kiezen die u zoekt in een stoel. Bent u op zoek naar een sta op stoel met handbediening, of wilt u er graag een die elektrisch werkt? Het aantal motoren kan bij deze laatste ook weer verschillen. 

Draaifauteuils met sta op functie van Zitcomfort

De sta op stoel met draaivoet van Zitcomfort biedt uitstekende kwaliteit en comfort. Door de draaivoet en de verstelbare functies is deze stoel ideaal voor mensen die extra bewegingsvrijheid nodig hebben. Daarnaast wordt de stoel op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij uw individuele behoeften. Bij Zitcomfort staan kwaliteit, comfort en maatwerk hoog in het vaandel. Onze adviseurs zijn ervaren en daarmee in staat om u te helpen om de perfecte sta op stoel op maat te vinden. Kom een keertje vrijblijvend bij ons langs in een van onze winkels of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.