Sta op stoel elektrisch

Sta op stoel elektrisch van Zitcomfort Sta op stoel elektrisch van Zitcomfort

Sta op stoel elektrisch

Een sta op stoel is geweldig voor mensen die moeite hebben met opstaan uit een stoel. Het kan zijn dat dit komt door een fysieke beperking of door ouderdom. Een elektrische sta op stoel biedt nog meer voordelen dan een gewone sta op stoel, doordat hier geen handmatige bediening bij komt kijken. De motoren zorgen ervoor dat u soepel uit de stoel kunt komen en van alle gemakken voorzien bent.

Heb je nog vragen?

De voordelen van een elektrische sta op stoel

Een van de belangrijkste voordelen van een elektrische sta op stoel is het feit dat deze automatisch omhoog komt en kantelt, waardoor het opstaan en gaan zitten veel gemakkelijker wordt. Dit kan een enorm verschil maken voor mensen die moeite hebben met opstaan, omdat ze zichzelf niet langer hoeven te ondersteunen of omhoog hoeven te duwen. 

Een sta op stoel met 2 motoren of een sta op stoel met 3 motoren? 

Er zijn twee soorten elektrische sta op stoelen beschikbaar: een sta op stoel met 2 motoren en een sta op stoel met 3 motoren. Een sta op stoel met 2 motoren heeft een motor om de rugleuning te verstellen en een motor om de voetsteun te verstellen. Een sta op stoel met 3 motoren heeft een extra motor om de hoogte van de zitting aan te passen. Dit betekent dat de stoel in een volledig horizontale positie kan worden gezet en ook de hoek van de rugleuning kan worden aangepast. 

Uitvoeringen en functionaliteiten van de sta op stoel 

Er zijn veel verschillende uitvoeringen en functionaliteiten beschikbaar voor de elektrische sta op stoel. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een stoel met een massagefunctie of een verwarmde zitting. Daarnaast zijn er ook vele kleuren die gekozen kunnen worden om de stoel perfect in uw interieur te laten passen. Zitcomfort heeft wel meer dan 100 kleuren om uit te kiezen, in leer of stof materiaal

Een elektrische sta op stoel op maat van Zitcomfort

Bij Zitcomfort kunnen elektrische sta op stoelen op maat worden gemaakt, zodat deze perfect passen bij uw individuele behoeften. Onze adviseurs zijn ervaren en daarmee in staat om u te helpen om de perfecte sta op stoel op maat te vinden. Kom een keertje vrijblijvend bij ons langs in een van onze winkels of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis.