Sta op stoel met voetenbank

Sta op stoel met voetenbank bij Zitcomfort Sta op stoel met voetenbank bij Zitcomfort

Sta op stoel met voetenbank

Bent u op zoek naar een sta op stoel die u het ultieme comfort kan geven? Dan is de sta op stoel met voetenbank een uitstekende keuze. Deze stoel biedt niet alleen een comfortabele zit plek, maar heeft ook een voetenbank om uw voeten op te laten rusten. Hierdoor kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw vrije tijd. Wilt u vervolgens weer opstaan? Dan helpt de techniek van de sta op stoel u rustig omhoog te komen.

Heb je nog vragen?

Een comfortabele stoel met voetenbank 

Een comfortabele stoel is één ding, maar dat deze ook nog eens perfect aansluit bij uw wensen is een tweede. De sta op stoel is te krijgen met verschillende motoren waardoor u ervoor kunt zorgen dat deze u van alle gemakken kan voorzien. Zo kunt u met een motor de rugleuning, voetensteun en zitting niet los van elkaar bedienen, waar dit met twee of drie motoren wel kan.

Overige functionaliteiten om nog meer comfort toe te voegen

Naast het kiezen van een motor bij uw sta op stoel zijn er nog veel meer functionaliteiten die u kunt toepassen om de stoel zo prettig mogelijk te maken voor gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmingsfunctie als u bijvoorbeeld ook reumatische klachten heeft, of een draaivoet om de stoel wendbaarder te maken. Daarnaast zijn alle stoelen te krijgen in stoffen en lederen varianten en zijn er wel 100 kleuren om uit te kiezen. Zo past de stoel ook nog eens naadloos in uw interieur. 

De service en het maatwerk van Zitcomfort 

Bij Zitcomfort begrijpen we dat elke persoon unieke behoeften heeft als het gaat om zitten en comfort. Daarom is een stoel van ons altijd op maat gemaakt. Naast het maatwerk bieden wij ook uitstekende service. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste sta op stoel. Wij zorgen ervoor dat u een stoel krijgt die niet alleen comfortabel is, maar ook past bij uw stijl en smaak. In onze showroom kunt u een uitgebreid advies krijgen over onze stoelen, maar mocht dit voor u niet mogelijk zijn, kunnen wij ook bij u thuis langskomen met een aantal modellen zodat u deze daar kunt proberen.