Gratis zitadvies aan huis Gratis zitadvies aan huis

Het belang van een comfortabele en ergonomische stoel kan niet genoeg benadrukt worden, vooral als het gaat om het behoud van uw gezondheid en fitheid. Bij ons staat uw welzijn centraal, en daarom besteden we veel zorg aan het adviseren over de perfecte stoel die aansluit bij uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. We begrijpen dat elke klant uniek is, met eigen wensen en vereisten als het op zitcomfort aankomt.

Daarom bieden wij een op maat gemaakte service, waarbij wij de tijd nemen om bij u thuis langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit stelt ons in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in uw leefomgeving en dagelijkse gewoonten, zodat we een stoel kunnen aanbevelen die niet alleen comfortabel en ondersteunend is, maar ook naadloos aansluit bij uw interieur en persoonlijke stijl.

Uw uw op maat gemaakte stoel zal een aanwinst zijn voor uw huis en gezondheid, perfect afgestemd op uw smaak en lichaamsbouw. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om u te voorzien van een stoel die niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreft.

Gratis zitadvies aan huis

Goed advies is belangrijk bij het vinden van de juiste stoel of bank. Het team van Zitcomfort neemt graag alle tijd voor je.

In 3 stappen uw favorieten stoel in huis

Stap 1 Stap 1 Stap 1

Stap 1

Vul hierboven het formulier in of bel direct 0318 – 20 18 09 voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze winkel.

Stap 2 Stap 2 Stap 2

Stap 2

Wij bellen u om samen een afspraak te plannen op een moment dat het u goed uitkomt. Als u voor een thuisafspraak heeft gekozen komen wij met de stoelen van uw keuze bij u thuis. Telefonisch bespreken we de stoelen die u thuis rustig kunt uitproberen.

Stap 3 Stap 3 Stap 3

Stap 3

Als u enthousiast bent over uw favoriete stoel dan kunnen wij de stoel meestal de volgende dag al leveren. De meeste modellen hebben wij gewoon op voorraad.

Bel ons gerust met uw vragen. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Bel ons gerust met uw vragen. Wij helpen u graag.

Zitadvies bij u thuis, zo werkt het